Několik důvodů pro využití zařízení HiChef
Vysoká kvalita potravin
Využijte sezónních potravin v období, kdy mají nejvyšší výživovou hodnotu a zpracujte je v zařízení HiChef. Budete mít čerstvé produkty po celý rok kdykoli je budete potřebovat.
Snížení ceny vstupních surovin
Vstupní suroviny lze zakoupit ve vysoké kvalitě a ve velkém množství v období, kdy jsou nejdostupnější za podstatně nižší cenu.
Snížení mzdových nákladů
Zařízení HiChef může pracovat zcela nezávisle bez dohledu obsluhy. Snížením přesčasů a prodloužených směn můžete redukovat mzdové náklady až o 30%.
Zvýšení hygienické bezpečnosti
S HiChef můžete nejen prodloužit životnost svého produktu, můžete také zvýšit jeho kvalitu a bezpečnost v plném souladu s předpisy HACCP.
Organizace výroby
HiChef vám umožňuje předem připravit položky vaší nabídky a uchovat je dle zásad HACCP tak, aby byly kdykoli k dispozici včetně dnů pracovního volna.
Propojení pracovní cyklů a procesů
Některé procesy tepelné úpravy pokrmů mohou být naprogramovány i mimo pracovní dny.
HiChef spojí cykly nízkoteplotního vaření, šokového zchlazení a následného skladování bez vaší přítomnosti. Při příchodu naleznete připravený produkt k použítí.
Snížení ztrát
Máte-li k dispozici HiChef, může být vše, co jste vždy považovali za odpad, využito. Například přezrálé ovoce lze nyní použít k přípravě kandovaného ovoce a podávat jako lahůdku s vynikajícími sýry.
Neomezený úložný prostor
Patentovaný systém DS automatického odmrazování horkými plyny umožňuje, aby se HiChef stal vynikajícím systémem pro ukládání potravin po každém zchlazovacím cyklu.
Vždy po tvém boku
HiChef byl navržen tak, aby jste se na něj mohli spolehnout. Proto nabízí Friulinox na HiChef prodlouženou tříletou záruku.
Otevřený, rozšiřitelný, integrovatelný systém
Díky své provozní logice nabízí HiChef tu nejrozvinutější podporu, kterou by si profesionál mohl přát a kterou lze integrovat přes USB (standard). Jediné, na co je třeba myslet, jsou vaše recepty!
Maximální péče a maximální hygiena
Ne všechny potraviny vyžadují stejné podmínky. Některé vyžadují při přípravě specifickou vlhkost v komoře, jiné naopak prostředí spíše suché. HiChef se vás vždy zeptá, jaké prostředí v komoře potřebujete pro danou operaci.
Nakonec, aby bylo dosaženo maximální hygieny, lze HiChef pomocí specifického mycího prostředku Friulinox (navrženého tak, aby byl agresivní na nečistotu, ale šetrný k zařízení) vyčistit a opláchnout pomocí dodávané sprchové hlavice, která je integrována v zařízení a snadno použitelná.
Vnitřní prostor je na závěrem sterilizován aktivními ionty (HI GIENEP), tzv. „ozónovou sterilizací!“
Mail list
Oblíbené odkazy
Archiv
Statistiky
Online: | 21 |
---|---|
Celkem: | 515533 |
Měsíc: | 8932 |
Den: | 408 |