Jdi na obsah Jdi na menu

HiChef Popis a funkční parametry

  • Šokové zchlazování
  • Šokové zmrazování
  • Rozmrazování s řízenou teplotou a vlhkostí
  • Stop-kynárna, řízené zrání těsta s přímou injektáží vlhkosti do prostoru
  • Nízkoteplotní úprava potravin (do +85°C)
  • Udržovací skříň – udržování potravin při výdejní teplotě
  • Vaření ve skleněných nádobách
  • Dehydratace – sušení
  • Tavení čokolády
  • Výroba jogurtů
  • Patentovaný systém vstřikování vlhkosti. (HMSP)
  • Systém odmrazování horkými plyny (DSP)
  • Standardní proplachovací hadice
  • Sterilizace vnitřního prostoru aktivními ionty (HI GIENEP) – „ozónová sterilizace!“
  • 7 "dotykový displej s vysokým rozlišením s ovládáním všech funkcí
  • Volitelný způsob konektivity zařízení
  • Program předchlazení prostoru.
  • Možnost kontinuálního programu.
  • Zařízení umí samo zvolit optimální průběh zchlazování (zmrazování) pro danou potravinu díky speciálnímu Friulinox softwaru pro zachování nutričních hodnot pokrmu.
  • Zařízení rozdělí zchlazovací (zmrazovací) cykly do několika postupových fází, ve kterých je vzájemně vyhodnocována teplota v prostoru skříně, teplota v jádře pokrmu a uplynulý čas dané fáze. Zařízení samo vyhodnotí proces snižování teploty a v případě, že teplota v jádře pokrmu již poklesla na úroveň fáze následující, je proces zchlazování (zmrazování) automaticky přepnut do následující fáze aniž by uplynul čas fáze předcházející. Tento proces se děje zcela automaticky bez zásahu obsluhy. Umožňuje přizpůsobit odebírání teploty z potraviny v závislosti na dané potravině což má zásadní vliv z hlediska systému HACCP a z hlediska nutričních vlastností potravin.
  • 4-bodová teplotní sonda (na objednání lze zaměnit za až 4 ks jednobodových sond)  pro měření teploty v jádře, u zmrazovacích modelů vyhřívaná.
  • Vyhřívání sondy uváděno v činnost uživatelem pouze v případě potřeby, což vede k nižší energetické náročnosti.
  • Automatická detekce použití sondy. Zařízení po zapnutí samo rozpozná, zda byla použita vpichová sonda a podle toho je proces zchlazování (zmrazování) řízen. Buď teplotou v jádře pokrmu nebo časovým HACCP programem.
  • Vnitřní paměť pro uložení zchlazovacích (zmrazovacích) programů. Po ukončení zchlazovacího (zmrazovacího) cyklu se zařízení zeptá, zda chcete cyklus uložit. Při příštím zchlazování (zmrazování) stejného pokrmu můžete průběh cyklu jednoduše opakovat dle údajů v paměti zařízení aniž by bylo potřeba používat sondu. Průběh cyklu však bude probíhat jako by byla sonda použita.
  • Uzpůsobeno pro centrální monitoring dat – přenos HACCP údajů do PC.
  • Automatický přechod do konzervační fáze v závislosti na ukončeném cyklu. Po zchlazovacím cyklu automaticky následuje chladící konzervační fáze, po zmrazovacím cyklu fáze mrazící
  • Možnost dodání agregátu s vodním chlazením
  • Možnost dodání s HACCP tiskárnou zaznamenávající průběh cyklů
  • Monobloková konstrukce
  • Dveře s ergonomickým madlem po celé jejich výšce s magnetickým celoobvodovým těsněním
  • Vnější i vnitřní plášť z ušlechtilé chromniklové nerezové oceli AISI 304 18/10 včetně vnějšího dna
  • Vnější povrch leštěn metodou SCOTCH-BRITE
  • Tloušťka izolace 60 mm,  systémem WBS (Water Based System) s vysokou hustotou bez látek FCKW, hustota 42 kg . m-3
  • Kompletně zaoblený vnitřní prostor pro jednoduchou a funkční údržbu, hlubokotažené spodní dno s odtokovým otvorem
  • Ventilátory s nepřímým proudem vzduchu
  • Automatické odmrazovací cykly
  • Solenoidový sací ventil
  • Teplotní ochrana kompresoru
  • Zastavení ventilátoru výparníku při otevření dveří mikrospínačem
  • Hermetické kompresory (polo-hermetické pro model HC34)
  • Ekologické chladivo R452A
  • Vysoce výkonné výparníky s multi-bodovými vstřiky
  • Al/Cu výparník s kataforetickou povrchovou úpravou netoxickými epoxidovými pryskyřicemi
  • Měděný kondenzátor s hliníkovými žebry s vysokou tepelnou účinností
  • Automatické odtávání a odpařování kondenzační vody bez potřeby dodatečné energie (s odporovou vložkou pro modely HC34)
  • Vnitřní kapacita pro umístění nádob a roštů v gastronormě (GN) i euronormě (EN)
  • Klimatická třída T - do teploty okolního prostředí + 43 °C. (modely s prosklenými dveřmi třída N)
  • Výškově stavitelné nohy z chromniklové oceli AISI 304 18/10
  • Aretace otevřených dveří při otevření nad 100° a samo-zavíracím mechanismem
  • Vyhřívané dveřní těsnění
  • Provedeno dle norem CE a  HACCP

 

 

Mail list


Archiv

Kalendář
leden
2024
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Kontakt

Ing. Jaroslav Krejčí

Libická 2400/10
591 01 Žďár nad Sázavou 3
IČ: 454 89 866

+420 774 774 893

friulinox@friulinox.cz

Statistiky

Online: 14
Celkem: 515556
Měsíc: 8953
Den: 423