Friulinox - Fast-Food a Pizza program
Friulinox - Pizza systém jsou specializované stoly určené do všech pizzérií. K dispozici je široký sortiment chladících stolů s dvěma, třemi nebo čtyřmi moduly s teplotou od -2°C do +8°C a jedním nechlazeným zásuvkovým blokem s 2,4 nebo 6 zásuvkami, do kterých se vejde přepravka 400x600x60 mm.
QUICK-MASTER Fast food stůl pro profesionály
FAST FOOD stoly Quick-master jsou vyrobeny na základě konkrétního požadavku fast-foodových zákazníků. Stoly jsou kompletně vyrobeny z ušlechtilé chromniklové nerezové oceli AISI 304 18/10 s vnější úpravou SCOTCH BRITE.
Kapacita:
7x GN 1/3 + 1x GN 1/2 hl. 150 mm, nebo
8x GN 1/3 + 2x GN 1/2 hl. 150 mm
Základní charakteristika
- Vnější panely, zadní panel, dveře a pracovní deska z ušlechtilé chromniklové nerezové oceli AISI 304 18/10 s povrchovou úpravou Scotch-Brite
- Vnější podstavec z nerezové oceli
- Vnitřní provedení z nerezové oceli se zaoblenými rohy
- Vnitřní úložný prostor s centrálním odtokem pro vypuštění mycí vody
- Izolace s vysokou hustotou (cca 42 kg / m3) expandovaný polyuretan, tloušťka 50 mm, bez látek HCFC poškozujících ozónovou vrstvu
- Stůl je dimenzován do teploty okolí +40°C (třída 5) i když je instalován na stavebním soklu. (verze TN)
- Měděný výparník s hliníkovými žebry s kataforetickou antikorozní úpravou
- Kondenzátor s vysokým tepelným výkonem
- Vyhřívané dveřní těsnění
- Samozavírací dveře s aretací v otevřené poloze při 100 °
- Ergonomická rukojeť po celé šířce dveří / zásuvky a magnetické těsnění na všech čtyřech stranách
- Nohy z nerezové oceli Ø 2 "s nastavitelnou výškou H 150 ÷ 200 mm
Vnitřní vybavení
- Každý vnitřní modul je vybaven roštem a nádobou v EN1 (600 x 400 mm)
- Chlazená nástavba se samostatnou ventilací uzpůsobena pro použití gastronádob GN 1/3 a 2/3 s dělícími příčkami
- Kompresor a kondenzátor, který lze snadno vyjmout pro jednoduchou údržbu nebo výměnu
- Chladivo R134a pro chladící provedení, R404A pro mrazící verzi
- Automatické odmrazování elektrickým topným tělesem
- Odpařování kondenzátu horkým plynem
- U verzí bez chladicí jednotky je odpařování kondenzátu pomocí termostatického rezistoru.
Ovládání a regulace
- Ovládání umožňující nastavit změnu vnitřní vlhkosti min/max
- Ovládání je vybaveno snímačem teploty vnitřního prostoru a výparníkovou sondou
- Kompresor s automatickým resetováním tepelné ochrany proti přehřátí
- Zámek dveří / zásuvek s klíčem
- HACCP Alarmy s pamětí
- Alarmy a provozní data lze přenášet do PC pomocí softwaru
Volitelné příslušenství
- S pracovní deskou
- Bez pracovní desky
- Bez agregátu do systému centrálního chlazení
- Vodou chlazená jednotka
- Otočné kolečka
- Zámek dveří / zásuvky s klíčem
Pizza program - stoly na přípravu pizzy a saladety
Ke konzervaci těsta pro přípravu pravé italské pizzy nabízí Friulinox řadu chladicích jednotek se dvěma, třemi nebo čtyřmi moduly. Pracovní teplota těchto specializovaných stolů je od -2 ° do + 8 ° C, vždy s jedním neutrálním zásuvkovým modulem se 2, 4 nebo 6 zásuvkami pro uložení kontejnerů 600x400x60 pro odpočinek těsta. Pracovní plocha je žula s minimální použitelnou hloubkou 770 mm pro práci s těstem a pro plnění / dokončování pizzy.
Elektronická řídící deska přístroje zaručuje dokonalé uchování těsta díky přesné regulaci vlhkosti uvnitř komory.
Chladicí vitrínka je autonomní, s nezávislou teplotou + 2 ° / + 10 ° C a zabezpečuje uchování ingrediencí pro přípravu pizzy v optimálních teplotách.
Mail list
Oblíbené odkazy
Archiv
Statistiky
Online: | 11 |
---|---|
Celkem: | 515856 |
Měsíc: | 9153 |
Den: | 551 |